Taknemmelighed #1

Det har været en mærkelig mandag, humøret har været lidt la la, min mand ville helt sikkert mene, at jeg netop er landet i kæmpe alderskrise. I går fejrede vi nemlig yngste sønnens 7 års fødselsdag, og helt ærligt så gav det lige en fornyet blues 🙂 og hvis jeg nu skal være helt ærlig, så var den forrige ikke aftaget ret meget i styrke !

Derfor, og fordi jeg længe har tænkt på, en taknemmelighedsliste (elsker jo lister 😉 ) kommer den her. Ved ikke hvor ofte den vil komme, men forhåbentlig har jeg noget at være taknemmelig for ret ofte 🙂

Her kommer taknemmelighedsliste #1

 • for Michaels kærlighed til mig, ikke bare når jeg er den bedste udgave af mig selv, men også når jeg er træt, sur, urimelig, har blues eller menses og kan have tendens til at være en gnavpot.
 • for dejlige billeder på min telefon, fyldt med minder om glade stunder med mennesker der rammer mit hjerte.
 • for Gilmore Girl på Netflix. Virkelig god tøse serie.
 • for den smukke buket med sommerblomster jeg fik af svigermor i går, som lyser så smukt op på spisebordet på denne lidt grå og blæsende august mandag.

IMG_2768

6 Replies to “Taknemmelighed #1”

  1. Præcis Birgitte, nogen gange er det hele bare lidt øv, så er det godt at en liste kan strikkes sammen og hjælpe på det 🙂
   Kærlig hilsen Rikke

 1. Håber du hurtigt kommer ud af dine blues. Jeg har reddet mig en sygdom på halsen, så jeg er heller ikke på toppen. Til gengæld er jeg taknemmelig over ingefærshots, som hjælper lidt på det hele ;). Kram fra mig

  1. I dag er allerede meget bedre 🙂 Der er nu noget over 1. skoledag, som gør en glad. Rigtig god bedring til dig med halsen, håber dine ingefærshots hjælper hurtigt.
   Kærlig hilsen Rikke

 2. Selv små ting skal man være taknemmelig for…… er for nyeligt blevet mindet om at livet ikke altid er retfærdigt og det kan være forsent på et øjeblik…… får nok aldrig lavet en taknemmelighedsliste…… men vil helt sikkert tænke lidt ekstra over dagen inden jeg falder i søvn.
  Jeg er dybt taknemmelig for at du er i mit liv❤

  1. Tak søde Mette, den taknemmelighed gælder også fra mig til dig <3
   desværre er det tit sådanne ulykker der minder os om, at vi har virkelig meget at være taknemmelige for.
   kærlig hilsen
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.