Tanker om forandring, ønske om udvikling og flere læsere

blog

Jeg føler igen, at jeg skylder jer en forklaring! Jer der trofast kommer forbi bloggen, tusind tak for jeres trofasthed i øvrigt. Det gør mig så glad i stikker hovedet ind forbi 🙂

I ved det og jeg ved det – der har været stille hen over efteråret.

Jeg har været udfordret!

Har set nye sider af mig selv, måske er de egentlig ikke nye, jeg er bare bevidst. Er ret ekstrovert, normalt set henter jeg min energi i ydre faktorer og samværet med andre.

Ikke lige dette efterår 🙂

Har overraskende nok måtte erkende, at det var tid at trække lidt ind i mig selv. Lige der, midt i den følelse, har jeg følt mig virkelig nøgen, og haft meget svært ved at blogge. For jeg har ikke følt, jeg kunne skrive om det der fyldte mine tanker. Dels fordi man ikke kan skrive ordende før de er der, men også fordi det lige pludselig ville blive meget privat (for privat?!)

Året 2016 og alle dens udfordringer (både selvforskyldte og helt pludseligt opståede) har virkelig givet mig en mavepuster.

Men ikke kun i negativ forstand, den taknemmelighed jeg taler om i dette indlæg er også kommet mere og mere ind i mit liv. Det er virkelig en fantastisk ting.

Bloggen her går jeg også og har en del uforløste tanker omkring, og Dorte fra bloggen Familiefletninger har på sin egen helt uforskyldte måde, været med til at sætte tankerne i gang. Med sit indlæg her, hvor Dorte sætter ord på, hvad hun synes min blog handler om.

Det var nemlig ikke mit udgangspunkt 😀

Ikke desto mindre, har jeg virkelig stor lyst til at gå meget mere ud af den vej, som Dorte har åbnet mine øjne for, og som jeg jo i virkeligheden har blogget om, når alt kommer til alt.

Med andre ord, så er der virkelig mange tanker om en helt anden skabelon til Rosetid.

Der sker også så meget i blogland for tiden, store bloggere kaster sig ud i at leve af deres blog, andre slår sig sammen i huse og laver fællesskaber. Andre igen holder (desværre) pauser. Jeg står midt i mellem, vil vildt gerne blogge, elsker at skrive, og elsker blogverdenen.

Men måske vil jeg noget mere, være stor, komme ud til flere. (shit nu sagde jeg det højt!)

Dét behov overraskede mig lidt under min blog selvransagning, for jeg startede jo med “bare” at ville udgive noget, overvinde frygten ved det. Nu er jeg så her, med ønsket om at vokse!

Den drøm skal vist lige sluges, for en blog bliver jo ikke stor uden at være synlig og uden daglige indlæg. Uden arbejde og dermed timer.

Så med det ønske lander jeg igen et sted hvor min tid skal prioriteres – og drømmene skal prioriteres.

Jeg ved, at mange andre bloggere (hvis ikke alle bloggere?) fra tid til anden tænker de helt samme tanker, og hver enkelt får placeret det at blogge på deres helt eget sted – hvor det passer dem. Sådan bliver det også for mig 🙂

Lige om lidt, men tænker lige lidt videre 😉

 

9 Replies to “Tanker om forandring, ønske om udvikling og flere læsere”

 1. Sikke et fint indlæg Rikke. Jeg forstår godt alle dine tanker. Personligt har jeg aldrig haft ambitioner om at ‘blive stor’, men det er mest pga. tiden. For det er hårdt arbejde at banke en blog op i konkurrence med allerede etablerede. Ønsker dig alt det bedste med dine drømme og jeg håber du når til enighed med dig selv og familiens behov. Kh. Birgitte

  1. Tak skal du have Birgitte.
   ja det er jeg slet ikke i tvivl om, der er jo virkelig mange gode og store blogge derude, så det kræver virkelig en eller anden stilling tagen til hvor meget tid, man vil smide i blog-puljen.
   kærlig hilsen
   Rikke

 2. Jeg kan godt genkende meget af det du skriver, især det om at ønske forandring og om at være lidt i vildrede med hvad man egentlig vil med sin blog. Til gengæld har jeg haft det store privilige at skrive en meget læst blog og jeg kan fortælle dig at det heller ikke er uden udfordringer. Når 1000 vis af ukendte mennesker dagligt kommer forbi ens blog så sker der noget sært ved en fordi man ikke har stemme på de mennesker. Det føles lidt som at tale i en stor forsamling af mennesker uden ansigter og jeg ved jeg ikke er alene om den følelse. Det er derfor at mange store bloggere kun er sådan semi-personlige. Det andet er simpelthen for hårdt. På mange måder kan jeg derfor bedst lide små blogs hvor man kan mærke de mennesker der skrive dem (hvilket er lidt et paradoks fordi jeg selv er så privat).

  Hvis jeg må give et blogråd så tror jeg du vil for meget med din blog, især fordi det du vil ikke rigtigt arbejder i samme retning. Måske ville det blive nemmere at skrive og mere fokuseret, hvis du i stedet fandt ét kerne område som du virkeligt brændte for? Det er ihvertfald det jeg selv forsøger med min nye blog.

  Held og lykke. Jeg glæder mig til at se i hvilken retning bloggen går.

  1. Tusind tak for din kommentar Marina.
   Den har virkelig sat tankerne i gang, og netop bekræftet mig i, at jeg skyder med spred hagl. Jeg ved jo godt lige præcis hvilken vej jeg aller helst vil gå i bloggerlandet. Måske har det sådan set været målet hele tiden, jeg skulle bare lige blive bevidst om det.
   Også tak for at dele dine tanker om, hvordan det er at nå flere tusind mennesker dagligt. Må indrømme at de aspekter havde jeg ikke tænkt over, men det er meget flot beskrevet – og giver også stof til eftertanke.
   Tak fordi du læser med 🙂
   Kærlig hilsen
   Rikke

 3. Kære Rikke
  Jeg er da glad for at være med til at sætte tanker i gang:). Jeg tror det er en del af at blogge, at man også ofte endda stopper op og tænker over hvad retning man gerne vil med sin blog. En blog er jo (for mange) så personlig en ting, at det jo nærmest følger den dagsform man ellers føler sig i IRL om du vil. Jeg håber du lander den lige der, hvor du har lyst. Jeg har f.eks. lige tilmeldt mig bloggernetværket Bloggers by Heart og glæder mig til at se, hvad det kan give mig. Det kunne være det også var noget for dig? Og ellers kunne det da være voldsomt hyggeligt at lave en erfadag på et tidspunkt. Kram D

  1. Kære Dorte
   Ja det er bare så fedt når et indlæg har sat tanker i gang hos modtageren – men jeg takker for dit bidrag til min tankevirksomhed 🙂 Det er så fint skrevet, at en blog følger dagsformen IRL, for det er jo lige præcis hvad der sker. Måske bliver man også mere modig med tiden. Kan mærke at jeg er blevet meget mere modig siden jeg trykkede udgiv første gang og ikke anede hvad reaktionen ville være.
   Sjovt du skriver om bloggernetværket Bloggers by heart, stødte på netværket helt tilfældigt for noget tid siden, og har haft en side på Ipaden åben for at læse mere, lige siden. Men det står på listen over ufuldendte opgaver 😉
   En erfadag er da en virkelig god ide – den er jeg med på.
   Kærlig hilsen Rikke

 4. Kære Rikke, et fint indlæg – lige i min ånd 😉 Indlæg som handler om tanker om livet og hvad man gerne vil opnå i dette, fanger mig som en magnet lige for tiden. Nok fordi jeg selv tumbler med tanker omkring det… Jeg begyndte at følge med på din blog en gang i sommer, og jeg faldt den gang over et af dine indlæg hvor du skrev om at du gerne ville blive selvstændig. Hvordan er det gået med disse drømme? Er du noget du stadig arbejder på, eller er du måske allerede godt i gang? Kh Malin

  1. Kære Malin
   Tak for dine rosende ord om mit indlæg, og tak fordi du følger med 🙂 det varmer altså langt ind i hjertet.
   Spændende du også tumler med tanker om de store ting i livet, det vil jeg enormt gerne høre mere om.
   Mine drømme om at blive selvstændig lever i høj grad, har haft de første kunder og hjemmesiden er næsten oppe at køre, og jeg glæder mig meget til at skrive mere om det – og selvfølgelig præsentere siden herinde 🙂
   kærlig hilsen
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.