Tid til kærlighed

Jeg tror alle forældre fra tid til anden bliver pressede i tiden til kærlighed, nogen gange forsvinder det i hverdagsrutiner. Det er jo naturligt nok, at vi som forældre prioriterer børnene, job og alle de andre elementer som bare skal fungere i hverdagen.

Det værste er, at det så håbløst let kan gå ud over tiden til hinanden og det at pleje ægteskabet og kærligheden, bliver noget man måske får gjort en gang i mellem.

Selvom vi har foretaget virkelig mange ændringer i vores dagligdag og dermed også har fået en helt anden tid til hinanden, bestemte min mand sig for, at det var på tide vi tog på en lille kærlighedsweekend. Da han delte sin beslutning med mig, var jeg ærlig talt splittet. For jeg ville selvfølgelig elske at være på weekend med ham, men samtidig betød det, at jeg også måtte lade tøsepigen blive hjemme sammen med drengene…

I fredags kørte vi så af sted mod hotellet, som vi har været på flere gange, og som har den skønneste udsigt til Flensborg Fjord. Jeg tror vi begge var spændte, lidt prøvende overfor hinanden og med virkelig mange blafrende sommerfugle i maven. Men snakken tog nu hurtig karakter fra dagligdagsorientering til at blive mere personlig og spørgende ind til den andens tanker om forskellige situationer og emner.

Samtalen er nu engang anderledes når man ikke forstyrres af børn der råber “MOAR/FAAR” – “jeg er færdig” – eller en vaskemaskine der bipper at tøjet er klar til at blive hængt op….

Om vi har nydt hinanden ? Helt vildt.  Kærligheden rumlede rundt og blev til forelskelse. Der blev grint, pjattet og kysset. Holdt i hånden og spist dejlig mad med vin samtidig med der blev udvekslet dybe blikke over maden. Alvorlige samtaler blev taget, men det gjorde ikke noget, for der var tid og ro til at få dem ordentligt afsluttet uden vrede og følelser der blev klemte.

Børnene blev savnet helt ind i hjertekulen, og da vi kørte over den dansk tyske grænse og landede i Pinse-trafik, blev min utålmodighed udfordret. Det gik simpelthen for langsomt, NU skulle vi altså hjem til de unger 😀

Det var virkelig dejligt at komme hjem og blive mødt med store kram <3

I dag nyder vi den ekstra fridag og den sidste af slagsen i denne omgang. Inden vi for alvor tager fat på en virkelig travl periode det sidste af maj og hele juni. Lige her og nu glæder jeg mig overdrevet til sommerferien 😀 men er nu også spændt på maj og juni.

Flensborg Fjord Kæresteweekend Pinsen 2016

Billeder prioriterede jeg ikke tid på at tage 😀

Håber I også har haft en dejlig Pinse og er klar til at tage næste etape indtil sommerferien 🙂

 

4 Replies to “Tid til kærlighed”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.