web analytics
Knæk cancer

Tiden tilbage og taknemmelig lørdag

Så er det i dag, eller rettere i nat vi skal stille uret 1 time tilbage – for mig betyder det, at vi kommer tilbage til rigtig tid 🙂 Total nødet udsagn, I know 😀

Har tilbragt en god del af lørdagen på, at transportere Jeppe frem og tilbage fra en fødselsdag. Han er altså en festpapegøje og det er helt umuligt, ikke at lade sig gribe af hans gode festhumør. Vi skulle køre 30 kilometer, allerede efter 2 minutters kørsel, kom det første gang “moar – er vi der snart” og selvom mit svar ikke lige var det, den lille festherre ønskede, lod han sig ikke slå ud. Han gik straks i gang med gættelege, hvor jeg blandt andet skulle gætte hvad han mimede, virkelig en nem leg, når man samtidig skal køre bil 😀

Alt i alt fik festaben vendt mit lidt trætte lørdags sind til afslappethed og taknemmelighed.

Vejen hjem kunne derfor nydes i det smukt klædte efterårslandskab, hvor den ene fugleflok efter den anden beklædte himlen med de flotte v-formationer. De brændte farver på træer og buske og fuglenes søgen mod syd tegner kraftigt på, at efteråret er ret så kraftigt i gang med sin cyklus.

Apropos det med livs cyklus, så er det jo i denne uge Knæk Cancer samler penge ind, til deres virkelig gode formål. Jeg har set flere programmer og de har virkelig rørt mig dybt. Det slog mig i går aftes, imens de kræftberørte dansede så flot på Vild med Dans gulvet, at alle de personer vi har set i ugens løb, alle hver som en har været dybt taknemmelige for at leve. De har grædt, været frustrerede, lykkelige, triste, bange men alligevel taknemmelige.

De har på en eller anden måde fået en hverdag ud af det grusomme, taget skæbnen på sig og har fundet viljen til at leve deres liv.

Sad i sofaen, og blev flov – virkelig flov. For de sidste uger har mit efterårsstormvejr rystet mig en anelse ud af kurs, og hverdagsglæden er helt ærligt faldet med flere grader. Hvor er det egentlig forkælet, hverken mine elskede eller jeg selv er truet på livet af en sygdom som kan splitte os. Vi har hinanden hver eneste morgen vi står op og hver aften vi går i seng.

Det er jeg dybt taknemmelig for og fyldes af kærlighed over alt det gode vi har. Så pyt med at livet lige nu slår en mindre krølle. Den kan bindes op og det vil jeg fortsætte med at forsøge.

Jeg ønsker jer en dejlig lørdag og håber I er taknemmelige for livet.

Fugle på vej sydover!
Fugle på vej sydover!

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.