Tilbageblik på april

April har virkelig været en skøn måned. Jeg fyldes af glæde og dyb taknemmelighed over de mennesker og begivenheder, som har været en del af min april.

Kender du den dybe taknemmelighed som overstrømmer kroppen med ren lykke? Den følelse har virkelig været gennemgående i mig, denne april.

Jeg tror faktisk, det er en kombination af foråret, lempelse af corona restriktionerne og dét, at jeg bevidst tager tydelige valg om, at møde verden fra mit hjerte. Der gør, at jeg sidder her i et tilbageblik og rammes af dyb taknemmelighed.

Det er ikke fordi der ikke har været udfordringer og problemer at takle undervejs. For det har der, jeg er blevet undersøgt for en ret træls sygdom. Både blodprøver og MR scanning var heldigvis fine. Så det har også været med til at skrue op for taknemmeligheds følelsen.

For jeg er inderligt taknemmelig for livet, både når det er svært og let.

De mennesker i min inderkreds, jeg fortalte om undersøgelserne, var eminente i deres kærlighed til mig. Det var virkelig rørende og dejligt at mærke. Ingen pyller, men gode konstruktive snakke. Det betød en kæmpe forskel.

Nok om det 🙂

Den helt store forandring er uden tvivl, at jeg har dyrket hjerte energien enormt bevidst. Det har været helt utroligt givende. Sikkert også for mine omgivelser 😉

Corona åbning

Jeg må indrømme, at jeg jubler over genåbningen. Forleden var jeg i Kolding Storcenter med min ene søn, som var vokset ud af de lange bukser. Det var godt nok hyggeligt, der var ikke mange mennesker, og det gjorde det unægteligt hyggeligere. Vi sluttede med en milkshake fra Jo and the Juice og det var godt nok lækkert. Det var første gang jeg prøvede, men absolut ikke sidste gang.

Noget helt andet er, at jeg faktisk skal holde tungen lige i munden, for at finde ud af, hvilke børn som skal i skole hvornår. Det vil virkelig være godt for vores børns trivsel og læring, hvis de snart må komme fuldtid i skole – og for forældrenes overblik, ikke mindst.

Håndlæsning

For nogle uger siden, havde jeg en tid til håndlæsning. Jeg bruger blandt andet håndlæsning til at arbejde med min personlige udvikling. Det er en enestående måde, at møde sig selv på. For i håndfladerne blandes personlighed med muligheder, styrker og udfordringer – jeg bruger det til at rykke mig selv mod nye horisonter og gøre status på om jeg er hvor jeg vil være.

Det var en enestående håndlæsning, billeder og linjer blev tydet og formidlet så det var nemt at modtage og handle på med stor empati og kærlighed til faget. En fantastisk oplevelse.

Mit lille tilbageblik nærmer sig sin afslutning, ligesom de sidste dage af april. Det med en forlænget weekend foran os. Vi skal på familiebesøg, i haven og i dag, bager tøsepigen og jeg varme hveder, som vi vil nyde i aften.

Måske har mit tilbageblik inspireret dig til dit helt eget tilbageblik. Har du lyst til det, kan du prøve at scrollet dine billeder igennem på mobiltelefonen. Dem har du sikkert nogle stykker af, og de vil med garanti fylde dig med rare følelser.

Rigtig gode bededagsferie til dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.