Ting du (sikkert) ikke vidste om mig

Jeg kan selv godt lide at læse indlæg, hvor bloggeren fortæller om helt nye sider af sig selv. Så i dag er det sådan et indlæg, der bliver nedfældet.

🙂 Jeg er håbløs romantiker. Som barn ønskede jeg virkelig at prinsen på den hvide hest ville komme ridende forbi, og tage mig med ud i solnedgangen. Det skete, dog med en vis forsinkelse og hesten var skiftet ud med en sort passet og  det var ikke solnedgangen vi kørte ud i. Men mit livs eventyr.

🙂 Jeg er den ældste ud af en søskende flok på 3, min lillesøster er 14 år yngre end jeg – og ja det er med samme forældre, de har bare fået børn over 3 årtier.

🙂 Det med at få børn over 3 årtier, lovede jeg mig selv, ikke var noget jeg ville. Når jeg skulle have børn, skulle de komme trip trap træsko, og gerne mange. Mine børn er født 1999, 2007, 2009 og 2014 😉 

🙂 Som barn drømte jeg om at blive bankrådgiver, ejendomsmægler, indretningsarkitekt og forfatter.

🙂 Selv om jeg er et meget åbent menneske, så er der kun en lille håndfuld mennesker jeg virkelig stoler på. 

🙂 Som sådan har jeg ikke idoler, men de mennesker, som følger og finder deres helt egen vej i livet, som tør sætte alt på spil for det de tror på. De mennesker ser jeg op til. 

🙂 Jeg er et spirituelt menneske, for mig handler tro ikke nødvendigvis om noget, der sker i kirken. Selv om jeg kan lide at komme i kirken, og mine børn er døbt. Tror jeg på, der findes noget som er meget større end religionerne.

🙂 I hjertet føler jeg mig mere som alternativ behandler end som kontorassistent.

🙂 Hvis jeg ser en skyde film med min mand, som elsker dem, er jeg lige ved at græde over de mennesker der går tabt, når de skyder som gale. Ja, jeg ved godt, at det er skuespilere og teaterblod, alligevel får jeg helt ondt i maven.

🙂 Jeg tror virkelig på at kærlighed og respekt er vejen frem.

kærligst Rikke

2 Replies to “Ting du (sikkert) ikke vidste om mig”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.