Tip Top hjælp og kaos

Hvilken dag! Oven på weekenden, var jeg egentlig lidt trist til mode. Men intet en gåtur ikke kunne kurere 😉 fik endda en ekstra tur, for da vi ankom til børnehaven i formiddag, og jeg pakkede tasken ud, kunne jeg konstatere, at jeg havde glemt regntøj. Smart ikke sandt 😀

Dagen ville blive lidt hektisk, så alt var planlagt, lige fra indkøb til afhentning, aftensmaden – og en lille overraskelse jeg skulle have i postkassen. Har jo på min november to do, at glæde en jeg holder af. Så jeg håber, at mit brev bringer glæde i morgen 🙂 Det gjorde mig i hvert fald glad, at skrive det.

Var nødt til at have et bad, lugtede i den grad af mælk (og her taler jeg om brystmælk) og mit hår kunne også godt trænge til en vask. Tøsepigen var åbenbart ikke enig i nødvendigheden af et bad, for hun satte i et højt vræl, og det fortsatte til jeg havde tøj på. Hun lå ellers dejligt på sit tæppe i badeværelset og med hendes ynglings ting, og selv om jeg stak hovedet ud fra bruseforhænget og ihærdigt prøvede, at tale hende til trøst med sæbe i øjne, hår og overalt, så hjalp det intet. Hun ville putte med sin mor NU. Jeg kan oplyse, at det tog 6 minutter at bade og få tøj på, så der var absolut ikke noget hygge baderi over det. Da tøsepigen havde fået hendes puttebehov stillet og fået en tør ble, kom jeg i tanke om, at jeg da vist havde glemt at spise. Så det måtte jeg lige have ordnet. Efter maden var jeg langt om længe klar til at få tøsepigen i hat og trøje, så vi kunne komme af sted mod Skærbæk, men nej, da jeg sætter hende i autostolen, kunne jeg lugte en liflig lugt fra bleen, så op af autostolen og på puslebordet til runde 2. Endelig var jeg klar til at køre mod Skærbæk, for at hente Malthe og få købt ind. Da jeg drejer nøglen i bilen, siger den bare et lille opgivende prust – suk, bilen kan ikke starte..  øv… Fik fat i Michael som mente, der ikke var andet at gøre, end at få fat i Top-hjælp. Det gjorde jeg så.

Må sige, at det var effektiv hjælp, jeg ringede 13.35 – 10 minutter senere modtog jeg en sms med besked om, hvornår Falck ville være her. Der ville gå mellem 35-45 minutter. Tænkte, at så kunne jeg smutte over i børnehaven og få hentet Jeppe, samt få afleveret mit overraskelses brev i postkassen. Så tøsepigen måtte fra autostolen til barnevognen (hun så ærlig talt noget forvirret ud, over al den virak 😀 og det forstår man jo godt.

SMS fra TOP-hjælp med besked om, hvornår Falck ankommer
sms fra Top-hjælp

Jeppe bliver hentet uden noget kokser, men han bliver ellevild, da han hører, at der kommer en Falck bil 😀 (jeg var knap så ellevild) han er som altid skrupsulten, da vi er kommet hjem, og jeg trænger til en kop kaffe! Laver mad til ham og når så kun lige at få skænket en kop kaffe, da jeg hører en bil komme. Det var sørme Falck, 10 minutter før forventet (super fedt) jeg går ud til manden, som skal fixe strømmen på min bil, Jeppe følger senere, forklædt som Ninja turtle med øjen camouflage og det hele 😉 i mens undrer Falck manden sig over, at sådan en ny bil kan gå død for strøm. Jeg forklarer ham, at jeg har barsel og faktisk kun er på små ture i omegnen. Han ser meget undrende på mig, og den undren bliver ikke mindre, da jeg ikke kan svare på, om det er en Golf 6’er eller 7’er 😀 Det lykkes ham at få strøm på bilen, uden den viden 😉 Jeg takker ham pænt for den hurtige hjælp og ønsker ham en god eftermiddag. Også er det altså med at få min lille Ninja turtle i bilen og få tøsepigen op af barnevognen og i autostolen (endnu engang) hun sov nu ellers dejligt, men blev helt glad over, at se Jeppe/Ninja turtle. Hun snakkede løs hele vejen til Skærbæk 😉 Da vi er næsten i Skærbæk, bliver det åbenbart for meget for den lille Ninja, for han spørger mig, hvordan man kan få hende til at tie stille ;-D

Da vi kommer til skolen, møder jeg en seddel på døren, at SFO er tilbage lige om lidt, de er på biblioteket. Jeg henter tasken og vender bilen mod biblioteket, da jeg skal krydse en vej, synes jeg egentlig, det ser lidt mærkeligt ud, og bliver så opmærksom på et skilt, med ensrettet kørsel! Kors 😀 Jeg får bakket og parkerer bakkende med en undrende  Ninja Turtle og en snakkende  og særdeles fjantet tøsepige. Da Malthe endelig sidder i bilen, kommer jeg altså til at grine. Det er da for sjovt 😀

Retur fra Skærbæk og en længere køretur, for at få noget fut i batteriet på bilen, skal Malthe have lidt at spise, og Jeppe melder sig klar til 2. runde. Jeg siger til ham, at han da har spist til det svarer han ” om jeg er klar over, at man er konstant sulten, når man går i børnehave” 😀

8 Replies to “Tip Top hjælp og kaos”

 1. Han er herlig den knægt til Jeppe. Jeg kan se ham i dragten glo på falckmanden.

  Også god dag i dag.

  FF

  1. Det var simpelthen for komisk, lidt i samme stil, som den sommer han gik i FULD starwars kostume og faktisk var skide uhyggelig.
   KH
   Rikke

   1. Ja bestemt, han er i mine tanker til næste tale, jeg skal holde. Især den med julemanden.

 2. Ha.. Lyder som en træls oplevelse, men én af dem, man griner af, når de lige er kommet på afstand.

  1. Tak for din kommentar, og du har helt ret, det er en af de oplevelser, man griner af når den er kommet på afstand 🙂

 3. Endnu en af de gode fru Olesen dage:-). Du forstår altså at bringe et smil på ens læber. Jeg kan lige se det hele for mig – en rigtig god dag;-)))

  Og i øvrigt, endnu engang tusind tak. Det var jo helt fantastisk, at jeg var den heldige modtager af din overraskelse. Du er altså bare fantastisk <3

  1. Tak, er glad for du kommer til at smile, så er jeg jo i mål 🙂 Og det var godt nok en god dag, det sjove var, at jeg faktisk kom til at tænke på dengang jeg for vild i Esbjerg og endte nede på havnen. Det var sgu da heldigt, at jeg ikke røg i havnen. Sikke en overskrift jeg kunne have lavet! 😀

   Søde ven, det var så lidt, er så glad for, at du blev glad, det var lige netop det, det skulle handle om. At gøre et godt menneske glad, og hvem andre end dig 🙂 <3 Nu håber jeg så bare, at du får din bedre halvdel med og i får jer en skøn aften 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.