tirsdag er grå

Tirsdag er grå, præcis lige som mandag var det.

Tirsdag var også trætte øjne, der næsten ikke kunne vågne, sådan var det også i går. Uge 2 efter juleferien, er absolut mere streng at komme igennem end første uge.

Tirsdag er heldigvis også gymnastik med tøsepigen og mulighed for at sidde her og blogge, inden manden og børnene kommer hjem. Det er bare dejligt. At sidde her i min ynglings lænestol med fødderne på radiatoren, en kop kaffe og pc’en.

Jeg har nu arbejdet 6 dage i mit nye job, og jeg kan lide det. Synes, det er fedt, at stå op til andet end børnene og vasketøjet, samtidig er det er også fedt, at jeg stadig har tid til at tage mig af både børn og hjem på en tilfredsstillende måde. Det er fedt, at der er brug for min viden og mine kompetencer på arbejdet og jeg udvikler nye.

Det er SÅ fedt, at jeg har overskud til at tænke på, hvordan jeg på sigt, får gang i mine helt store ønsker om, at få en lille webshop og en lille virksomhed, hvor jeg kan arbejde, med at sprede glæde og harmoni i menneskers liv. På flere forskellige måder.

Og det er virkelig fedt, at jeg ikke skal læse jobopslag, skrive ansøgninger og stå til rådighed for jobcentret.

Glemmer næsten, at det er gråt-i-gråt når jeg kigger ud. Er altså bare sikker på 2016 bliver et usædvanligt godt år 🙂

Hvad gør din grå tirsdag god og helt speciel?

4 Replies to “tirsdag er grå”

  1. Ja det var en okay grå tirsdag, der var under alle omstændigheder meget at være rigtig godt tilfreds med, da jeg lige kom i gang med at skrive 🙂 Det er slet ikke så tosset, at samle overblikket herinde, kender du selv det?
   Kærlig hilsen RIkke

 1. I dag skinner solen og det grå er væk. Er glad for at høre, at dit job er perfekt til dig og familien. 2016 bliver godt – og helt specielt. Kh. Birgitte

  1. 2016 bliver og er nemlig godt og helt speciel Birgitte 🙂 I dag skinner solen også, det er hundekoldt, men pyt 🙂
   kærlig hilsen RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.