Ude godt men hjemme bedst

Uanset hvor meget man glæder sig til en ferie, så går der en rum tid, så glæder man sig til at komme hjem i sin egen seng, sit eget bad (okay det er nu sjældent ;-)) måske, skal man selv lave mad og vaske op efter den, men det har nu også sin charme – specielt efter et par dage væk.

Vi kom hjem ret sent tirsdag aften, efter en lille fin påskeferie i Harzen. Den blev ikke helt som vi havde regnet med, men stadig god. Vi trængte virkelig til at komme lidt væk. Grunden til vi lige valgte Harzen, da vi inden jul bestilte opholdet, var fordi vi før har været der, og derfor ved, at foråret er lidt hurtigere i gang dernede. Så vi forudså høj sol en 15-18 grader og selvfølgelig med træer og blomster i fuld forårspragt.

Sådan blev det ikke 😉 der var regn, blæst faktisk storm, sne og haglbyger. For at sige det på godt dansk, så hundefrøs vi. Vi havde nemlig været så totalt lamme, at ignorere samtlige prognoser for vejret, for det kunne jo umuligt passe, at det ville blive mellem 3 og 9 grader – det kunne passe 😉

Da barnevognen ydermere valgte at gå i stykker i stellet, og min egen byggemand bob, måtte i gang med gaffatape og værktøj, begrænsede det vores mulighed for, at køre ture i bil. Da barnevognen ikke kunne klappes sammen, før turen gik hjem.

Natten til tirsdag fik Jeppe feber og fik også kastet op i den ene seng 😀 Det var dråben, vi havde alle mand fået nok af ferie, og derfor gik turen hjem mod Danmark 1 dag før vi havde planlagt.

Da vi kom hjem ramte roen os, børnene var lykkelige for at gense deres værelser og tøsepigen kastede sig over sit legetøj – selvom klokken var mange, havde ingen den fjerneste lyst til at gå i seng.

Så selv om ude er godt, så er hjemme nu alligevel bedst.

Jeg arbejder på en lille rejsebeskrivelse af hotel, seværdigheder og spisesteder, den kommer snarest.

 

3 Replies to “Ude godt men hjemme bedst”

  1. Øv med vejret, med små børn kan ferier bare falde vidt forskelligt ud. Dejligt I så også har en masse gode feriedage tilbage herhjemme. Kram D

    1. Du har helt ret Dorte, med små børn kan alt ske. Heldigvis har det jo været 2 fantastiske dage med sol herhjemme, skønt 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.