Udestuen er taget i brug

Udestuen

Det er 7,5 grad udenfor og solen skinner noget så dejligt. Vinden er halv kold, men vasketøjet hænger udenfor og tørrer dejligt.

I eftermiddag har vi taget udestuen i brug, den er ikke varmet op af andet end solens stråler. Det kan jeg godt lidt fortryde en lille smule, for jeg elsker at slikke solens stråler herude.

På den anden side, så er glæden virkelig også så meget større, når udestuen tages i brug på dage som denne.

Børnene har indtaget terrasse sengen som står i udestuen på vinterophold, de hygger sig voldsomt.

Da vi lavede udestuen var Michael ikke voldsomt begejstret for det. Så at han imødekom mit store ønske om et rum til at slikke solskin på vinterdage med solskin er jeg virkelig glad for.

Desuden bruger jeg tit rummet, når jeg har besøg af diverse veninder og vi lige skal drikke en kop kaffe i nogen lunde ly for mand og børn 😉 og så er her altså rart når man læser, blogger eller lige skal nyde en kop kaffe.

Faktisk er det slet ikke så tosset en tirsdag eftermiddag 🙂

Solskins pip fra Rikke

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

3 Tanker

 • SVAR

  Hvor lyder det bare skønt med sådan en udestue i denne tid på året! Jeg er ikke i tvivl om at jeg ville nyde den, hvis jeg havde en. I vores stue har vi en stort vinduesparti der vender mod syd. Foran dette vindue ligger et dejlig tæppe og på det tæppe, ligger både katten og ungerne når den første sol melder sig om foråret. Jeg kan også selv finde på at lægge mig der for at mærke varmen og lyset fra solen. Forårssolen er noget helt specielt, men lige nu er den langt væk…

  • SVAR

   Det lyder som en helt fantastisk dejlig plads i også har i solen, kan godt forstå du også sniger dig til at bruge pladsen. Hvis ikke den er optaget af kat eller børn 🙂 Håber solen er kommet frem hos dig, her ved Ribe skinner den dejligt igen i dag. Rigtig god dag 🙂
   Kærlig hilsen Rikke

 • SVAR

  […] mig en rolig morgen; en kop kaffe i udestuen, mens huset vågner […]