I ugens løb #10

Denne foregående uge har været helt fantastisk. Jeg føler nærmest jeg har danset igennem den ♥

I ugens løb…

Har jeg spist virkelig godt på Café Fru Dax på Rømø, samt på Backhaus i Ribe.

Har jeg nydt skøn tid med en masse dejlige mennesker, det gør mig så taknemmelig at have et liv fuld af dejlige mennesker ♥

Har jeg forkælet mig selv med 2 gåture ved stranden på Rømø. Jeg elsker stranden, den får mig helt ned i gear. Helt uden omtanke, trækker jeg vejret dybt ned i maven. Glemmer alt tankemylder, for bare at se, mærke og dufte stranden.

Har jeg virkelig givet fuld gas på selvkærlighed, glæde og optimisme – det har gjort en kæmpe forskel. For lige nu er jeg i gang med noget, som faktisk rykker mig adskillige kilometer ud af komfortzonen. Så hver eneste gang jeg er blevet usikker og prøvet at tale mig selv ned eller ud af projektet, så har jeg fastholdt at tale pænt om mine egne evner og det jeg mærker er rigtigt. Det har gjort en forskel, at fastholde og virkelig have fokus på mit positive livssyn, for med små skridt træder jeg hele tiden tættere på målet og dermed mere og mere ud af komfortzonen. Det virker 🙂

God uge og det bedste til jer

kærligst Rikke

 

6 Replies to “I ugens løb #10”

  1. Nej vel Anne 🙂 solnedgange er bestemt på balsam listen, som skaller og strand. Tror ikke der findes noget på stranden, som ikke er på balsam listen… Jo måske biler, forstår faktisk ikke hvorfor strande ikke er bilfri.
   Kærligst Rikke

 1. Det lyder skønt Rikke 🙂 Jeg har tænkt på: den der store mulighed, som du fandt modet til at gribe, du har ikke skrevet konkret hvad det er, har du det eller er jeg gået glip af det indlæg? 🙂
  Kh Lisbet

  1. Ja ikke 🙂 Dejligt du spørger kære Lisbet, du har ikke sovet i timen, det indlæg kommer i maj. Jeg glæder mig virkelig meget til at skrive og ikke mindst dele indlægget.
   Kærligst RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.