I ugens løb #2

I denne uge …..

Har jeg glædet mig til, at det snart er tid til at komme i haven og sysle. Selvom ugen var fuld af snak om snestorm, så rykker foråret altså nærmere og nærmere, hvilket passer mig noget så fremragende.

Har jeg lært et nyt ord, nemlig “oral motorik” Selv om læringen kom på kontoret afholdt det mig ikke fra, at fremkalde de vildeste billeder på nethinden. Da det samtidig var en lang torsdag, endte kontoret med at lyde, som et shak håndværkere i skurvognen.

Har jeg spist den skønneste raglette. Det var bare så hyggeligt og vi nød alle sammen at sidde rundt om bordet og tilberede maden. Virkelig et rart weekendmåltid, som jeg tror vi snart skal gentage.

Har jeg nok vasket 1000 kg tøj, det føles i hvert fald sådan, har intet i mod vasketøj på nogen måde. Det er nærmest afslappende, men derfor kunne det nu være rart med en uge, hvor vasketøjet var i mindre mængder end normalt 😉

Har jeg set så mange dejlige mennesker og har haft så mange dejlige snakke, at jeg føler mig virkelig beæret og taknemmelig over, at have så dejlige mennesker i mit liv.

Har jeg udfordret mit mod, og det gik simpelthen så godt <3

Har jeg været så håbløst træt, at kampen med alarmen har været uretfærdig, men ih hvor jeg dog nyder de smukke morgener og de længere aftener med lys.

 

God søndag aften

Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.