I ugens løb #3

Har jeg glædet mig helt vildt til at deltage i et kursus, jeg har været tilmeldt i noget der har føltes som en evighed, det opfyldte mine forventninger og meget mere – forventningerne var ellers enormt store 🙂

Har jeg lært en hel masse om at trække vejret helt ned i maven. Det er altså ikke så nemt som det lyder, men det føles virkelig godt. Så jeg fortsætter med at øve mig, tænker det bliver mere naturligt både at gøre og se på.

Skal jeg spise den skønneste steak i aften. Normalt er steak ellers ikke noget jeg hungrer efter, men har tænkt på sådan en lækker sag med en bagekartoffel og de skønneste grønsager tilberedt på panden, siden i morges. Manden var ikke svær at overtale 😉

Har jeg læst den skønneste sætning, som virkelig ramte mig i <3 dog kan jeg ikke angive kilden. Det beklager jeg. I får den alligevel. Synes virkelig det er en fantastisk smuk sætning.

“Hvis du vidste hvem der går ved siden af dig på den vej du har valgt, ville frygt være umulig”

Har ugen igen været fuld af skønne mennesker, både privat, via Hverdagsbalance, på kurset i går og på kontorjobbet, føler mig virkelig heldig.

For resten, de blomster som er øverst i disse indlæg er billeder, af den buket min mand, nærmest altid giver mig i løbet af ugen. Jeg elsker at han er så betænksom. Det sjove er, at selvom vi har kendt hinanden i 11 år efterhånden, så er han faktisk lidt genert når han kommer hjem med buketten. Det går altså i hjertet på mig.

Rigtig dejlig uge til dig kære læser

Kærligst Rikke

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

2 Tanker

 • SVAR

  Hvad var det så for et kursus du var på? Kram D

  • SVAR

   Det er et kursus som jeg skal bruge i Hverdagsbalance, det er en kombination af ansigtsmassage og naturligt ansigtsløft. Det er virkelig skønt, og jeg er helt vild med at give behandlingen 🙂
   Kh Rikke