I ugens løb #8

Denne 1. uge af april har været intens, kontrastfyldt og dejlig.

I ugens løb har jeg…..

Har jeg fejret yngste skud på stammen, som blev 3 år tirsdag. I dyb forundring over, at de 3 år er gået så hurtigt, når jeg tænker tilbage på graviditeten der føltes uendelig. Du kan læse om fødslen her

Har jeg følt mig så taknemmelig over de fantastiske mennesker der er i mit liv.

Har jeg nydt en kort arbejdsuge med kun 3 arbejdsdage. Det har betydet at jeg har haft virkelig travlt på arbejdet, til gengæld har jeg nydt rolig tid med børnene.

Har jeg savnet manden, i mens han var på kursus i Rungsted på Forsikringsakademiet. Netop i dag kan vi faktisk fejre, at vi har været sammen i 11 år, det har vi dog ikke gjort. Du kan læse mere om vores kærlighed her

Havde ikke lavet madplan til denne uge, og det har igen vist sig at være en dårlig idé. For der opstår altså en form for kaos og dårlige løsninger og ikke mindst dyrere indkøb, fordi det simpelthen er impuls baseret.

Håber din uge har været fuld af gode timer

Kærligst Rikke

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.