Undersøgelse på OUH jeg er bange og nervøs

 

Jeg er tidligt oppe denne december morgen, har ellers fri i dag.

Selvom jeg har fri, skal jeg ikke bruge dagen på tant og fjas eller som her en kærestedag. Det er en skam.

I stedet skal jeg køre til Odense, nærmere bestemt OUH, skal nemlig have tjekket min hørelse kl. 9.50.

Det startede egentlig bare med en almindelig tid ved ørelægen, fordi jeg i noget tid, har følt jeg ikke kunne høre. Tænkte bare mine øregange skulle blæses igennem ;-D

Så nemt gik det ikke, ved et høretjek, fandt de nemlig nedsat hørelse ved støjpåvirkning, og det var præcis her jeg selv havde problemerne.

Jeg blev henvist videre til høreklinikken på sygehuset i Esbjerg.

Også her fandt de en høreskade i forbindelse med støjpåvirkning. Dog (heldigvis?!) ikke nok til, at jeg ville kunne blive hjulpet med et høreapparat.

De ville gerne have mig videre til Odense, og der er jeg så kommet til nu.

Er faktisk nervøs.

Når jeg tænker efter er det jo pjattet.

Det er heller ikke selve hørelsen, eller hvis jeg skulle have et høreapparat jeg er nervøs for.

Det jeg frygter allermest, helt ned i mine tæer, er hvis jeg nu skulle have et eller andet i hovedet som gør, at min hørelse har forandret sig…

Desværre opstår den frygt ikke ud af det blå, da min mor tidligere har fået fjernet en godartet svulst i hovedet, og for 5 års tid siden fik en ny.

Jeg er bange, virkelig bange, føler mig en smule truet og udsat lige nu.

Dem jeg har betroet min frygt til, siger jeg skal slappe af og være rolig, min frygt har intet på sig.

Det er nemt nok at sige, og virkelig svært at føle, i hvert fald lige nu.

Men jeg sætter min lid til, at jeg får diagnosen gråzone, med halvdårlig hørelse. Det kan jeg nemlig sagtens leve med, for det gør jeg jo allerede 🙂

Det der så ville være rart at få med hjem, hvis min hørelse befinder sig i sådan en gråzone, det er nogle teknikker.

Så jeg ikke føler så stor nedtur ved hørenedsættelsen. Det kan altså godt være pinligt, når man har sagt undskyld jeg hørte desværre ikke hvad du sagde, for 4. gang.

Men først og fremmest skal jeg til Odense og det kræver god musik i bilen, så jeg kan slappe af og slippe frygten.

 

5 Replies to “Undersøgelse på OUH jeg er bange og nervøs”

 1. Jeg forstår godt, at du er nervøs. Selv om fornuften siger, at det selvfølgelig ikke er noget alvorligt, så kan hjertet alligevel ikke lade være med at spekulere… Jeg håber, du får klarhed på det hele i dag. God tur. Kh. Birgitte

  1. Præcis, der herskede en stor indre kamp mod fornuften og hjertet. Heldigvis vandt fornuften, jeg slap ikke uden diagnose, men det var simpelthen sådan en god oplevelse med en virkelig sød og kompetent sygeplejerske. Så en god dag, selvom jeg (selvfølgelig) ud over diagnosen kørte hjem med en kæmpe hovedpine – og manden lige fik sig en fartbøde 🙁
   Kh Rikke

 2. Du skal ikke nervøs for at få et høreapparat, jeg har haft høreapparat i 4 år og har netop fået et par nye, Oticon Opn, det er ret smart, da det taler med min iPhone. Har altid fået super behandling hos DinHørelse http://www.dinhoerelse.dk/ – de kan anbefales.

  1. Hej Lone
   Tak for din kommentar, dejligt at høre fra en med høreapparat 🙂 Det gik sådan, at min høreskade ikke kan afhjælpes med et høreapparat, så jeg må indrette mig med nedsættelsen og blive bedre til at melde ud, at jeg har svært ved at høre. Tak for linket også, jeg vil gå ind og se om der er noget information jeg kan bruge.
   Det lyder vildt smart at høreapparatet kan tale med din iphone – det må virkelig være en hjælp som hørehæmmet.
   kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.