Valgkampen

Om 2 dage er valgkampen endelig slut, jeg er ved at have fået nok, af voksne mennesker der skændes om, hvem der vil gøre det bedst at være dansker.

Lygtepælene trænger også til at falde tilbage i deres vante neutrale klæder.

De sidste par dage er jeg alligevel blevet positivt overrasket.

Forleden så jeg der var et arrangement hvor man kunne spise med en politikker. Konceptet gik ud på, at man skulle rotere mellem hver ret, så man fik en ny politikker og et bordfuld nye spørgere til bords. Det er da genialt – og helt anderledes end det vi kender.

I går rykkede TV2 så. De havde nemlig lavet et program, hvor deltagerne IKKE var politikkere, men husejere, ledere, håndværkere, ledige/sygemeldte, pensionister, lærere, 1 gangs vælgere. Måske så du det? Det gav et tydeligt billede af, at politik ikke bare er et valg mellem et parti, men at man har flere partier i sig, alt efter hvad der bliver spurgt om, og hvilket emne man skal forholde sig til.

Jeg synes, det var helt genialt program, og ønsker mig virkelig langt flere af den slags, i stedet for alle de efterhånden deprimerende mudderkast der er mellem kandidaterne! For mig flytter mudderkastene fokus fra politikken til den person der står der og kaster, og det synes jeg egentlig er synd. For de kæmper jo alle for deres sag.

 

2 Replies to “Valgkampen”

  1. Godt du ikke bor i USA – der er valgkampen skudt i gang for længst og afgøres først november 16 :-). Jeg kan også godt blive træt af at høre de samme argumenter mange gange, men holder nu alligevel af valgkamp og glæder mig rigtig meget til valgaften imorgen. KH Dorte

    1. Jeg har altid tænkt, om den amerikanske valgkamp, at den er voldsom lang. Så jeg er lykkelig for den danske dog begrænses til en kort periode. Kan ellers rigtig godt lide politik, men synes mudderkast og tilsværtning har været i overkanten denne gang. KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.