Velkommen august – mine intentioner

August er sat i gang, her i syd Danmark er det med dejlig solskin og sommer temperatur.

Det er helt vildt dejligt.

Denne dejlige 1. august dag, har her hos været langsom. Vi har været i haven hvor vi har snakket, spist, hoppet og hygget.

August starter fantastisk.

Hvad bringer august?

August er lig med skolestart og hverdagstempo. Vi skal også fejre Jeppe som fylder 11 år.

Vi skal også langt om længe udvide familien med en dejlig lille fræk kattekilling, det glæder vi os alle til.

Jeg har ikke haft kat siden 2005, hvor jeg flyttede fra min ældste søns far. Det er ingen hemmelighed at jeg glæder mig helt vildt til igen at have et kæledyr.

Vejr prognoserne spår om dejligt august vejr, så jeg håber på rigtig mange havetimer. Men jeg håber også at vi får mulighed for at køre til stranden og gå nogle ture og vi lige kan dyppe os i vesterhavet.

Mine august intentioner

Denne måned kommer mine intentioner til at handle meget om stilhed, jeg kan mærke en stigende trang til at fordøje det 1. halvår af 2020.

Jeg har også en intention om en masse egen omsorg, fordi jeg faktisk synes de sidste måneder efter Danmark lukkede op igen, har været virkelig travle.

Det har stået sløjt til med at få læst i år, jeg har en intention om at jeg vil læse den bog jeg begyndte på i sommerferien færdig.

De gode aftaler

Som altid er det vigtigt for mig, at der er gode aftaler i kalenderen som jeg kan gå og glæde mig til – og efterfølgende over.

Først er der som nævnt fejringen af Jeppe. Jeg elsker fødselsdage fordi det er så skønt at se fødselarens øjne funkle med de specielle fødselsdags øjne som børn får.

Der er en is aftale med nogle venner, en tradition som plejer at være inden ferien, men i år er trukket lidt.

Jeg håber min mand og jeg kan komme i mål med en frokost aftale, hvor vi nyder hinandens selskab uden forstyrrelser af både den ene og den anden slags.

Må DIN august måned blive fuld af lykkelige stunder lige til at gemme i hjertet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.