Velkommen December, mine intentioner for måneden

Den sidste måned i 2018, et år som jeg synes har været hæsblæsende og alligevel langtrukken. Uanset hvad jeg synes, er december klar til at gøre sit indtog.

December 

Jeg forventer at december bliver travl jobmæssigt, derfor har jeg kalkuleret meget med min tid i december.

For et af mine helt store mål er at være til stede med nærvær i de ting jeg foretager mig. Hvis den målsætning skal holde, kræver det af mig, at prioriteringen er skarp.

Det handler ikke om, at jeg ikke vil se mennesker. Tvært i mod, handler det netop om, at jeg ved, hvis jeg har alt for mange aftaler. Så haster jeg fra den ene aftale til den anden – uden at være til stede i øjeblikket med nærvær.

Ærligt, så synes jeg ikke det er godt nok, hverken overfor de mennesker, som bruger tid med mig, men heller ikke overfor mig selv.

Det må være hvad man kalder kvalitet frem for kvantitet.

Mest af alt, har jeg nu lavet en lille personlig pagt om, at sidste julegave skal være købt inden 17. december. 

Mine intentioner for december

  • en masse julehygge 
  • daglig meditation i skumringen
  • se sukker søde julefilm på Netflix
  • skrive julekort
  • se julekalender med mine børn

De gode aftaler i december

Som altid har jeg sørget for, at krydre måneden med gode aftaler, denne gang er de så tilpasset juletravlheden på kontoret. 

Jeg skal blandt andet ud at spise med en tidligere kollega, det glæder jeg mig helt vildt til, vi har nemlig ikke set hinanden siden januar. 

Der er også juleafslutning i henholdsvis skolen og børnehaven. I skolen skal mellemste søn fremføre krybbespil og i børnehaven skal tøsepigen synge jule- og efterårssange. Begge arrangementer bliver så hyggelige <3

Rigtig god december, jeg håber den må blive fuld af juleglæde og kærlighed.

kærligst, Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.