Velkommen Februar, mine intentioner for måneden

Februar er sat i gang, og som altid kan jeg godt lide at byde den nye måned velkommen. For mig er det er fint lille ritual som gør at jeg lettere holder fokus på det jeg ønsker.

Februar måned er en lille kort måned, og den måned hvor børnene har vinterferie.Jeg synes det er en dejlig måned, på en eller anden måde virker den altid lidt lettere end januar

Det er desværre ikke muligt at jeg holder ferie hele ugen, på grund af ferieplanlægningen på mit job. Så herhjemme deler Michael og jeg ugen i mellem os, på den måde skal børnene ikke afsted.

Når det ikke kan være anderledes, synes jeg, det er en glimrende måde, at give både voksne og børn i husstanden et lille hverdagsbreak på.

Vi har endnu ikke planlagt noget specielt for ugen, ud over et familiebesøg, samt en mulig overnatnings aftale for en af drengene.

Jeg går også og leger med tanken om et besøg på Fiskeri og Søfartsmuseet i Esbjerg. Men mine 3 vandhunde ville også elske en tur i svømmehal.

Med andre ord er ugen forholdsvis åben, så meget kan ske inden vi bestemmer os endeligt for hvad der skal ske – eller ikke ske 🙂

Mine intentioner for februar

Februar kommer for mig personligt, til at handle rigtig meget om, at finde en god balance i hverdagen. Jeg vil være endnu mere skarp på, at gøre min krop og psyke stærk og bevidst.

Derfor kommer februar til at handle om:

  • gåture i naturen
  • meditation
  • vejrtrækning
  • mad, som virker positivt på min krop og mit sind
  • min kropsholdning

De gode aftaler

Som altid, er de gode aftaler noget jeg virkelig er opmærksom på. Derfor har jeg selvfølgelig nogle gode aftaler at se frem til. Som allerede nu i skrivende stund, fylder min bevidsthed med en dejlig følelse af forventning og glæde.

I februar kan jeg se frem til en øvedag, med 3 andre kropsterapeut elever. Jeg glæder mig virkelig. Både til at øve, men også til samværet med de 3 andre skønne kvinder.

En lille banal ting er, at min bideskinne også skal afhentes ved tandlægen. Efter virkelig lang tids daglig hovedpine. Måtte jeg kapitulere og acceptere at den med god sandsynlighed, vil kunne afhjælpe en del på mine daglige hovedpiner. Så helt banalt er det nu ikke.

Desuden har jeg med Michael og børnene bestemt, at vi tager en hygge tur til Flensborg. Så venter en biograftur og en dag i selskab med Salattøsen sammen med et par veninder.

Februars krølle bliver vinterferien. Uanset hvad den kommer til at indeholde, glæder jeg mig altid til at være sammen med mine børn og Michael, på slappere line end hverdagen tillader det.

Jeg ønsker dig en fantastisk februar fuld af glæde, nærvær og kærlighed.

Kærligst, Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.