Velkommen juli, mine intentioner for måneden

Det er på tide med et indlæg om mine intentioner for juli måned, nu hvor halvdelen af juli er gået.

Har dog efterlevet mine juli intentioner, selv om de ikke var nedfældet, men kun har været følelser, jeg havde inde i mig.

Følelserne jeg har haft inde i mig, handler meget om fordøje det her ret vilde 2019. Får første halvdel af året, er virkelig gået hurtigt, og jeg føler ikke jeg har haft mulighed for at bundfælde de mennesker som er valset ind i mit liv og de oplevelser jeg har haft.

Der er en længsel efter stilhed og larm på samme tid inde i mig. Stilhed hvor det kun er mig, som sætter dagsorden. Larm som består af grin og snak; børn som plasker i vand, voksne som nyder hinandens selskab.

Vekselvirkningen af sene aftentimer slynget sammen med min mand, mens vi ser en god film, og tidligere sommermorgener hvor fuglene synger og kaffen nydes midt i havens juli pragt.

Da vi ikke skal på sommerferie, men tage hver dag som den kommer, er der rig mulighed for netop bare at mærke, hvad den enkelte dag skal indeholde (eller ikke indeholde)

Mine intentioner for juli

Jeg startede på mit nye job den 1. juli, og det var dejligt at komme i gang.

Men selvfølgelig også et virvar af nye mennesker og introduktion til de nye arbejdsopgaver. Det er også en ny hverdag, som vi sætter i gang med og alene det, kostede jo lidt energi.

På den gode måde, men energi er energi uanset om det føles godt. Kan energien kun bruges en gang, før der skal opladning til.

Jg føler, at jeg kom godt i gang. I hvert fald kan jeg lide stedet, opgaverne og menneskerne. Det er en god start.

Fokus punkter i juli

  • elsketid, havetid, læsetid, Rikketid, familietid, alenetid, naturtid, bagetid, tøffetid….. det kan koges ned til tid med dem jeg nyder at være sammen med, og tid som bruges på det jeg nyder at gøre.

De gode aftaler

Næste officielle aftale i min kalender er den 3. august hvor jeg skal klippes kl.10.00, den dag står også på fødselsdagsfejring, men i virkeligheden betyder det ikke spor.

De gode aftaler i juli er for mig nogle som opstår helt spontant, en flaske asti i haven med venner, en grill aften eller hvad der nu opstår. Allerede nu er flere af de gode aftaler opstået helt spontant. Jeg stornyder det og det vil jeg fortsætte med resten af juli.

Jeg ønsker dig en henrivende juli, uanset hvordan din juli forløber.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.