Velkommen November, mine intentioner for måneden

November, måneden før måneden

Egentlig er november ikke sådan en måned, der i sig selv får mig til at glædes af fryd. Alene fordi måneden er så mørk. Derfor gælder det om, at have nogle gode aftaler, der kan lyse måneden op.

Som altid, prøver jeg at have det positive livssyn i fokus, det gælder også for november måned. Jeg har allerede nu nogle dejlige aftaler i kalenderen og jeg er sikker på, de vil være med til at gøre november til en dejlig måned.

Intentioner for november

Intentioner er noget jeg gør meget ud af, normalt i en af mine elskede notesbøger, men denne gang også her på bloggen.

Jeg har fokus på alene tid, fordi jeg ellers har tendens til at fylde min kalender med alt for mange aftaler, der simpelthen sænker min energi og mit overskud. Med andre ord så øver jeg mig i, hver dag at mærke mig selv, så jeg kan leve i den rigtige balance.

Det hjælper mine månedlige intentioner med.

– gåture i natur
– ture til stranden
– meditation
– nærende mad

De gode aftaler

Efter mine stress forløb har jeg virkelig fundet ud af, hvor meget det betyder med aftaler der nærer, derfor har jeg stor fokus på at alt ikke skal være pligter, men også nydelse.

I november kan jeg blandt andet se frem til endnu en Bagedag. Jeg glæder mig helt ned i maven til en hyggedag med Pia, hvor vi udforsker bageuniverset med uprøvede bageopskrifter, mens vi snakker om stort og småt.

Desuden skal jeg sammen med en veninde til et foredrag med Umahro, og det bliver bare helt vildt godt. Både fordi det er veninde-tid, men også fordi jeg synes Umahro har noget godt på hjerte.

Der er også et netværksmøde, med den gruppe af alternative behandlere fra Ribe, som jeg ses med. Det er et rigtig godt fællesskab med inspirerende kvinder.

Et lille udpluk af min november, hvad mon din november kommer til at indeholde?

Kærligst, Rikke

3 Replies to “Velkommen November, mine intentioner for måneden”

  1. Og jeg glæder mig lige så meget til vores bagedag ❤️❤️ Det er skønt med gode aftaler, så man bliver fyldt med en masse positiv energi 😘

    1. Det er jeg bare glad for at høre, indkøbende har Michael klaret, så nu skal det bare blive lørdag, så vi kan stor hygge med bagning <3 kærligst, Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.