Vi sad klisterede foran skærmen

Badehotellet

I går aftes sad både manden og jeg ved skærmen da klokken var 20, for vi skulle (naturligvis) se sæsonafslutningen på Badehotellet.

Vi synes den er pragtfuld og har fulgt med helt fra starten 🙂

Så selvfølgelig måtte vi se hvordan de klarede skærene med forviklet kærlighed, økonomiske vanskelligheder, graviditet sammen med personerne, som hver har deres egen charme.

Sæsonafslutningen snød absolut ikke så te’en og småkagerne blev skyllet ned med lige dele drama og kærlighed.

Nu må vi så vente lang tid på, at se hvordan det hele går for Fie, Morten, Ane, Fru Fik og alle de andre. Alt i mens foråret forhåbentlig melder sin ankomst, og aftenerne bliver lysere og lysere – og med lidt held også snart varmere.

Faktisk synes jeg det er iskoldt i dag, termometeret viste også kun 1 grad da jeg kørte hjem fra arbejde kl 12.

Badehotellet og udeblivelsen af mildere vejr er alt jeg har på hjertet lige nu 🙂

God tirsdag eftermiddag

Kærligst Rikke

 

 

6 Replies to “Vi sad klisterede foran skærmen”

 1. Sikke et smukt billede Rikke! Har du fået nyt objektiv? Jeg har nemlig udset mig et jeg vil købe til slørede baggrunde.
  God weekend ❤

  1. Tak for billed rosen Lisbet, desværre kan jeg ikke tage rosen for det. Har fundet det på en gratis søgeside for billeder 🙂 det tyr jeg ind imellem til, hvis ikke jeg selv har et billede der dur. Egentlig ikke en løsning jeg er super vild med, men i en periode afholdt det med de manglende billeder mig fra at blogge. Det blev jeg faktisk lidt træt af, så gratis billed sider er blevet en kompromis løsning.
   Men lige når du skriver det med at købe en nyt objektiv til slørede baggrunde, så bliver jeg altså lidt begejstret, for det er så fedt at tage sine egne billeder. Det ved du jo alt om, med de smukke billeder du er leveringsdygtig i <3
   Tak og rigtig god weekend til dig kære Lisbet.
   Kærlig hilsen Rikke

   1. > jeg var gået lidt kold i mine evindelige blomster billeder 😉 trænger til lidt nyt på den front, men jeg har også bestemt at der ikke behøver at være billeder. At det er skørt ikke at blogge hvis jeg har tekst men ikke orker at rode med billeder. Så det er da en god løsning, du har valgt 🙂 jeg var som sagt havnet lidt samme sted.

    1. Jeg elsker jo dine billeder, synes de er så gode til din meget eftertænksomme tekst. Men forstår også dit behov for at udvikle dig, og tekst kan altså godt stå selv 🙂 Ved ikke om du har gjort dig tanker om bloggens udseende, men hvis man har et plugin der leder frem til andre indlæg i samme kategori, så kan jeg godt blive lidt træt af at se på de indlæg hvor jeg kun har tekst. Så er det nemlig bare en grå kasse. Derfor blev gratis billeder en endnu bedre nødløsning 🙂 Man kan sige det var en nødvendig prioritering, for at blive i kategorien af nyeste indlæg her på siden.
     Kærlig hilsen RIkke

     1. præcis, de grå kasser er lidt øv, drømmer om tid til at gå alle indlæg efter og sætte billeder ind – engang… 😀
      kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.