Vinterferien i 2018

Tirsdag eftermiddag startede vinterferien for mit vedkommende.

Ferie er jo altid ret så kærkommen, og det var denne vinterferie i 2018 også. Må indrømme jeg har talt ned i et par uger.

Nedtællingen og forventningens glæde er en stor del af ferie, i hvert fald her i huset. Det betyder ikke, at hverdag ikke er afholdt. Det betyder bare, at vi alle glæder os til, i en periode at gøre noget andet end hverdagen.

Denne vinterferie har indtil nu, budt mest på sofatid, host og snotnæse. I bedste forstand er jeg virkelig ramt af en sejlivet forkølelse. Det var altså ikke lige det jeg havde regnet med, at ferien skulle bruges på.

Med 2 dage tilbage må jeg vist acceptere, at der ikke bliver meget vinterferie sjov i år, men mere pleje af den her onde forkølelse.

Så ud over at se dækningen af Prins Henriks død, spille Sorteper og Uno med børnene, så er det godt nok begrænset hvad jeg har lavet.

Må indrømme jeg ikke har haft spor svært ved at acceptere, at vinterferien har været anderledes end vi havde tænkt den. Egentlig er jeg faktisk ret godt tilfreds med at det har været muligt at imødekomme kroppens behov døgnet rundt.

Så selvom jeg ind i mellem er blevet lammetæsket i Sorteper – føler jeg mig ikke spor som Sorteper.

Nu vil jeg stoppe og se X-Factor med resten af familien, undtagen tøsepigen, som er tjekket ind i drømmeland.

God fredag aften og weekend!

kærligst Rikke ♥

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.