virkeliggørelse af drømmen

Har tidligere skrevet lidt om drømmen i blandt andet indlægget Yes i dag har vi fest. Det er vist på tide, at skrive lidt mere.

Egentlig, er vi gået i tænkeboks. I løbet af januar opstod der flere ting helt uventet og som udfordrede os på den gode måde, men det betød også, at vi blev klar over,  vi var nødt til at trække i stop bremsen og lige mærke efter hvor vi var på vej hen, og om vi egentlig var helt klar til de konsekvenser det ville få at udleve drømmen lige nu.

Man kan ikke sige, vi har fået kolde føder i forhold til, at leve drømmen ud. Men vi mener også, at det er meget vigtigt for os, at vi gør det når tiden er rigtig.

Så status er, at vi gør os ret store tanker om, hvor vi som familie vil hen de næste 1-2 år. Måske går vi med livrem og seler, og det har jeg det faktisk for en gangs skyld ganske godt med at gøre 🙂 så vi må se, hvor det hele ender i forhold til at udleve drømmen – måske kommer vi frem til, at vi har en helt anden drøm, som viser sig at være større eller bedre for os – hvem ved!

Sådan er det heldigvis med drømme og ønsker for fremtiden, de er foranderlige og følger den forandring vi som personer oplever, ved at være åbne for udvikling.

2 Replies to “virkeliggørelse af drømmen”

  1. Altså jeg bliver mere og mere nysgerrig over at høre om planerne og drømmene;-). Håber I finder ud af lige netop det I gerne vil. KH D

    1. Tak skal du have, håber også vi efterhånden får os tættere og tættere på at udleve det vi gerne vil. Der skal nok komme mere efterhånden som vi bliver klogere 😉 stay tuned 🙂
      KH RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.