Corona ramt Danmark weekend

Det har været en god weekend som hjemsendt, en virkelig stille én af slagsen. Solen har virkelig velsignet os med de dejligste forårs stråler, og det har været pragtfuldt.

Weekend

En ny corona hverdag indfinder sig langsomt, men sikkert i os. Dagene flyder sammen, på samme måde som hvis man har barsel. Der mangler bare lige et spædbarn og ømme bryster.

Fraværet af spædbarn og de ømme bryster er nu ikke det eneste som adskiller Corona hjemsendelse og barsel. Der er også hjørnet, som er indtaget af arbejds pc og tasken med opgaver. Som bare står der og venter på, at jeg sætter mig ned og arbejder.

I dag får det dog lov at stå der og passe sig selv.

Forårssysler

Min mand har bygget nye højbede og det er simpelthen blevet så godt. Som sædvanlig drømmer jeg om, at fylde ét af de to højbede med blomsterfrø. Som jeg kunne gå og snitte af hele sommeren og ikke mindst nyde synet af det blomstrende farveflor fra vores pavillon.

Min mand er langt mere praktisk, så jeg kan ikke charme ideen igennem. Når sensommeren indtræder og vi blandt andet høster adskillige løg, er jeg nu okay tilfreds med, at min charme ikke virkede.

Et af de nye højbede klar til at blive løftet på plads.

Jeg har taget hul på den forårsrengøring jeg havde en plan om. Dog i et meget afslappet tempo, så der også har været mulighed for at nyde solen og gøre noget med børnene.

Nu er jeg i bund med 2 rum, mangler bare lige at pudse vinduer og vaske gardiner.

Kontoret og udestuen blev de 2 første rum. Det er ret fantastisk, at sidde i et helt rengjort kontor og blogge.

Alt i mens jeg har svunget støvsuger og støvklud, har jeg i mit stille sind gået og drømt lidt om vores næste hus.

Jeg kan godt tabe modet en lille bitte smule, i forhold til vores hussalg. Om 2 måneder har huset været til salg i 2 år. Det er lang tid, når vi er klar til at tage hul på et nyt kapitel.

Vi trøster os med, at vi jo er glade for at bo her, og at vi da heldigvis ikke har fået købt noget andet. Så på den måde er der ro på.

Forberedt på næste uge

Jeg har brugt lidt af weekenden til at forberede næste uge. Så har lavet et skema, lidt ala det vi plejer at have, for at hverdagen fungerer bedst muligt.

I virkeligheden burde jeg jo have lavet sådan et skema allerede sidste uge, sandheden er at jeg var så PMS ramt at jeg det ikke var en mulighed, som jeg i det hele taget tænkte over.

På skemaet har jeg indført stille tid (læs spille tid for drengene), lektietid, arbejdstid og skrevet noget to-do punkter som vi skal have gjort sammen. Blandt andet er der bagetid, plantetid og en masse udetid.

Jeg satser på godt vejr og vejrudsigten tegner godt.

Man kan vist roligt sige, at jeg har taget ved lære af sidste uges frustrationer.

Jeg er sikker på, at vi går en fantastisk uge i møde. Men jeg forventer desværre også, at Statsministeren indfører et udgangsforbud, som vi har set de blandt andet har i Spanien.

Lad os se hvad der sker.

Pas på hinanden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.