weekenden i billeder

Weekenden forsvandt alt for hurtigt, præcis som sneen. Vi vågnede til sne lørdag morgen, blæsten gjorde, at det føg op på vinduerne og dannede fine rammer på ruden. Det var simpelthen så hyggeligt, ja nærmest magisk.

Drengene var ude og lege i sneen allerede inden vi spiste morgenmad. De måtte ud og lave fodspor, engle og kaste med snebolde. De var ellevilde af glæde, selvom vinden var iskold.

Efter morgenmaden og tøsepigens lur, var vi ude. Tøsepigen skulle opleve sneen og have en tur på kælken. Det kunne hun vældig godt lide – og gerne med løb og lidt vilde sving 😀

tøsepigen ude i sneen på kælk
Tøsepigens 1. tur på kælk

Drengene kastede sig i sneen og nød til fulde den ½ halve dag med sne, inden regnen kom og lavede det flotte hvide landskab til vandpladder.

Søndag var gråt vejr med regn og endnu mere sjap – suk det var ellers så dejligt med den høje himmel, solen og lyset fra sneen. Jeg nød det så længe det varede. I stedet for at være ude, blev der samlet og leget med LEGO, jeg faldt over Homeland på Netflix (skide god serie) og ikke mindst blev der lavet en liste over de sidste mange ting, vi skal have klar til fødselsdagsfesten på lørdag.

En dejlig weekend, som endnu engang forsvandt før den næsten var begyndt. Håber jeres weekend har været dejlig og fyldt med sol og sne 🙂

Drengene i sneen

2 Replies to “weekenden i billeder”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.