weekenden har været lige så perfekt som resten af ugen

Lidt billedglimt fra en perfekt weekend…

Startende med en lækker middag med venner fredag aften. Svigermor passede børnene, i mens vi spiste, drak dejlig vin og ikke mindst snakkede om stort og småt med vennerne.

Det var dejligt med en voksen start på weekenden.

Havde købt den smukkeste buket til vennerne, den duftede helt fantastisk og var så yndig sammensat både med farver og blomsterne.

Lørdag stod den på en længe ventet begivenhed, nemlig Bagedag med min søde veninde Pia. Vi bagte og hyggede.

Lærte af tidligere ganges “fejl” i forhold til hævetider, bagetider og selve koordineringen af sådan en Bagedag. Hvilket var med at til at skabe virkelig lækre resultater.

Men det kommer der mere om i et indlæg helt for sig selv.

I dag stod der Øko-dag i kalenderen. Det er dagen hvor de økologiske køer bliver lukket ud på græsset. Desuden giver dagen et virkelig fint indblik i gårdlivet. Så vi drog igen i år af sted.

Køerne snød ikke de dansede virkelig ud fra stalden og mod græsset… Eller rettere hoppede, dansede og løb. Ren glæde for en ko. I løbet af ganske få minutter var de 110 køer forbi os og ude på marken.

Så skulle der kravles på halmballer, køres traktor, ses kalve, kanin, hoppes på hoppekøer, rystes mælk til smør og så var der lige det med at lugte.

Alle 3 børn var enige om, at der lugter af ko på landet 😉

Tøsepigen mente bestemt også, at hun skulle prøve at ride på en hest, da det var vores tur mente hun dog, at det var lige farligt nok, at sætte sig op på hesten. Egentlig var det mere et føl, men den var altså nærmest lige så høj som mig.

Ikke at jeg er super høj med mine 1,68 😀 kunne godt mærke, at tøsepigen stivnede så meget, at jeg godt kunne glemme alt om, at snakke hende op på hesten. Så vi forlod køen. Til stor glæde for både Tøsepigen og næste pige i køen.

Jeg synes Økodagen er et skønt arrangement.

Gården vi besøger, er et super dejligt sted og der er mange sjove ting for børnene at se/opleve. Som prikket over i’et løber man ind i en god stak venner og bekendte, det gør det jo endnu mere hyggeligt.

Så her, har weekenden været en virkelig skøn en af slagsen, sammensat af dejlige begivenheder. Håber weekenden også har været god ved jer ♥

kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.