Yes, i dag har vi fest!

Burde forlængst have sovet – er i søvnunderskud. Ikke på grund af børn, men over mig selv. Vi har de sidste uger, ventet på et svar, som var ret vigtigt i forhold til udførelsen af vores drøm. Ja, efterhånden er det nærmest blevet et hjertebarn, specielt for mig. Al den venten, har vanskelig gjort nattesøvnen. For jeg er typen, der bare ikke får lukket et øje, når der er uløste ting i hovedet.

Det har været lunefulde dage, med humør der ikke har været præget af julestemning, men tanker som “hvad nu hvis” har  snurret rundt i hovedet, meget af tiden.  Børnene har heldigvis været gode, til at kalde mig tilbage til virkeligheden, lige her og nu. Meget apropos mit sidste indlæg om at leve i nuet.

Men i dag kom svaret endelig, og vi fik det svar vi havde brug for. Så nu kan vi begynde på de næste skridt 🙂 hvor er det bare en helt fantastisk følelse. Julen kommer lidt i vejen, men måske er det i virkeligheden godt nok, at vi lige får nogle fridage, til at lave en plan for de næste skridt på vejen.

Glæder mig SÅ meget til at kunne skrive mere om det. Men tålmodighed er en dyd 😉

2 Replies to “Yes, i dag har vi fest!”

  1. Hej Dorte
   Tak for din kommentar 🙂 det er altid dejligt.
   Min mave bobler også og jeg har lyst til at fortælle hele verden, hvad vi har gang i. Men det må vente lidt endnu… Kender du den boblende fornemmelse i maven fra Spice It? 🙂
   KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.